Clientilor Kaufland li se dau Vouchere GRATUITE pentru Cumparaturi in Magazine

Clientilor Kaufland dau Vouchere GRATUITE Cumparaturi Magazine

Kaufland, lant de hypermarket-uri cu o vasta retea de magazine care acopera aproape toata tara, ii anunta in mod oficial pe clientii romani in legatura cu ceea ce li se da gratuit incepand de acum, daca sunt dornici sa participe la o promotie speciala care este in plin proces de derulare in acest moment in Romania.

Kaufland explica mai jos faptul ca ofera 3 vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEI fiecare pentru clientii din Romania care aleg sa participe la campania de mai jos, derulata pe pagina de pe Facebook a companiei, iar multumita ei vom putea sa cumparam diverse produse care sunt la vanzare.

Puteti vedea mai jos ca nu trebuie sa facem prea mare lucru pentru a ne inscrie in campania pe care Kaufland Romania o deruleaza in momentul de fata, un simplu comentariu cu o eticheta a unei persoane dragi fiind suficiente pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre voucherele in valoare de 500 de LEI.

Kaufland Romania deruleaza in mod regulat campanii de acest gen, asa ca daca nu participati la aceasta, nu e exclus sa aveti sansa de a participa la altele, dar ar fi bine sa nu ratati aceasta ocazie, pentru ca acei 500 de LEI va pot ajuta sa faceti cumparaturi pentru produse de care chiar aveti nevoie.

CONCURS: Câștigă unul din cele trei vouchere de 500 de lei cu care poți face ce cumpărături vrei în Kaufland. Lucrurile sunt simple: trebuie să lași un comentariu în care să etichetezi omul care întotdeauna se oprește la raionul fructe-legume atunci când mergeți în Kaufland!

Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig! Detalii și regulament pe website. Concursul se încheie pe 23 martie, iar câștigătorii vor fi anunțați în perioada 27-29 martie.  Baftă multă!