Volodimir Zelenski Prezinta Situatia de pe Frontul Razboiului din Ucraina

Volodimir Zelenski prezinta situatia de pe frontul razboiului din Ucraina, iar asta pentru ca atacurile rusilor continua in diverse regiuni in momentul de fata, si totul ducand la uciderea mai multor cetateni nevinoavati, de ambele parti.

Volodimir Zelenski vorbeste si despre distrugerile importante pe partea de inrastructura in Ucraina, ele existand deasemenea in cantitati foarte mari, totul pentru ca Rusia insista sa atace fara oprire obiective pe care nu ar avea cum sa le cucereasca.

“Încă o săptămână de apărare împotriva stării rele se apropie de sfârșit. Încă o săptămână când în fiecare zi, în fiecare noapte, armata rusă a bombardat orașe, sate ucrainene și ne-a ucis oamenii.

Kamyanske în regiunea Zaporizhzhia, Beryslav în regiunea Herson, Marhanets în regiunea Dnipropetrovsk, Avdiivka, Kramatorsk și Kostiantynivka în regiunea Donețk, Kostiantynivka în regiunea Sumy…

Și alte zeci și zeci de alte orașe și sate ucrainene care au fost lovite de teroriștii ruși în această săptămână singur. Condoleanțe tuturor celor care și-au pierdut rudele, cei dragi…

Statul rău va fi tras la răspundere pentru fiecare act de teroare împotriva ucrainenilor. Săptămâna aceasta a adus în sfârșit un rezultat juridic internațional cu adevărat semnificativ pentru Ucraina, pentru justiție.

Momentul după care devine incontestabil că sfârşitul acestei agresiuni pentru Rusia va fi întreaga responsabilitate a acesteia.

Expulzarea ocupantului, curățarea pământului nostru de toate urmele stării malefice și pedepsirea teroriștilor sunt sarcinile noastre. Sarcini pe care le vom îndeplini.

Noi, ucrainenii, suntem uniți. Și lumea este unită. Slavă tuturor celor care luptă pentru Ucraina! Cei care luptă în regiunile Donețk și Lugansk, cei care ne apără sudul, cei care ne țin granița. Slavă tuturor celor care pregătesc dezocuparea pământurilor noastre!

O amintire veșnică tuturor celor ale căror vieți au fost luate de teroarea rusă, bombele rusești și minele rusești. Glorie Ucrainei!”