Hotararile LIDL Romania de ULTIMA ORA, ce da GRATUIT Clientilor Romani

LIDL Romania gratuit bmw seria 5 frigider samsung paste 2023

LIDL Romania, lant de supermarket-uri cu un numar mare de clienti care vin constant sa-i cumpere produsele din locatii, a anuntat in mod oficial hotararile luate pentru romani, iar asta deoarece cu ocazia Pastelui 2023 a hotarat sa ne ofere o serie de premii extrem de interesante, desigur daca suntem si dornici sa le castigam.

LIDL Romania spune ca le da romanilor care cumpara produsele Deluxe posibilitatea de a castiga de Paste 2023 un BMW Seria 5 de ultima generatie, 3 combine frigorifice Samsung Family Hub Side by Side, dar si 5 soundbar-uri JBL, astfel ca exista multe motive sa profitam de ceea ce a decis compania sa ne dea.

LIDL Romania da gratuit un BMW Seria 5, Frigider Samsung

Dupa cum puteti vedea mai jos, cei de la LIDL au decis sa le ofere romanilor aceste premii pana in preajma Pastelui 2023, iar pentru a intra in posesia lor trebuie doar sa cumparam produsele Delux in cadrul altor cumparaturi de minim 100 de LEI, si sa inscriem bonul de cumparaturi pe website-ul companiei.

LIDL Romania deruleaza aceasta campanie pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, astfel ca trebuie sa fim foarte atenti nu doar la conditiile de participare, ci si la perioada de participare, pentru a avea o sansa reala de a castiga oricare dintre premiile care sunt oferite in momentul de fata pentru noi.

De Paște, aduci noutăți în meniu și poți câștiga super premii! În perioada 20 martie – 16 aprilie 2023, înscrie codul unic de pe orice bon fiscal de minimum 100 de lei, pe care ai cel puțin un produs Deluxe, în formularul de aici sau prin SMS la 1817 și poți câștiga!

Masa de Paște poate fi surprinzătoare, fără a fi costisitoare. Aduci ceva nou și surprinzător la masa de Paște cu bunătățile rafinate și savuroase Deluxe. Răsfoiește paginile catalogului și lasă pofta să aleagă tot ce e mai bun, fără să-ți faci griji în privința bugetului.