Anunt al OMV de ULTIMA ORA cu Schimbari in Benzinariile din Toata Romania

Anunt OMV ULTIMA ORA Schimbari Benzinariile Toata Romania

OMV, una dintre cele mai mari companii din Romania care comercializeaza carburanti prin benzinarii aflate in toate colturile tarii, ii informeaza in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu ceea ce se intampla in locatiile sale, mai exact despre disponibilitatea statiilor de incarcare pentru automobile electrice.

OMV a publicat pe website-ul sau o lista completa de benzinarii care au si statii de incarcare pentru automobile electrice, astfel ca inclusiv daca aveti o masina care nu functioneaza pe baza de combustibil traditional, veti putea totusi merge intr-o locatie a companiei pentru a o incarca, iar asta este ceva care va fi de extrem de mare ajutor pentru romanii care au nevoie de servicii de acest gen.

Deocamdata, dupa cum veti vedea si pe website-ul celor de la OMV Romania, Bucuresti este orasul in care exista cele mai multe statii de incarcare in benzinarii, iar in restul tarii disponibilitatea ramane in continuare destul de limitata, insa macar se pune ceva in miscare si se instaleaza statii de incarcare de acest gen, numarul lor urmand a creste in viitor.

OMV Romania spune ca in cadrul aplicatiei sale pentru iPhone si Android a implementat inclusiv posibilitatea de a filtra benzinariile care au statie de incarcare pentru masini electrice, deci putem ajunge rapid la ele, dar optiunea de a rezerva o statie pentru incarcarea masinii nu pare sa fie deocamdata disponibila, desi o asemenea functionalitate ar fi extrem de utila.

Credem că viitorul transportului va fi deservit de o paleta diversa de combustibili atât clasici, cat si alternativi. Astfel, sunt necesare măsuri eficiente și cuprinzătoare de reducere a emisiilor, iar în acest sens venim cu un portofoliu mixt de produse care sa răspundă nevoilor din mobilitate, adaptate specificului țării noastre.

Continuam călătoria in domeniul electro-mobilității și dezvoltăm rețeaua de reîncărcare a mașinilor electrice in cadrul stațiilor noastre, împreună cu partenerii noștri.