Notificarile DIGI RCS & RDS pentru MILIOANE de Clienti cu Decizii pentru Abonamente

Notificarile DIGI RCS & RDS MILIOANE Clienti Decizii Abonamente

DIGI RCS & RDS, de foarte departe unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din toata Romania in momentul de fata, isi anunta in mod oficial milioanele de clienti din toata Romania in legatura cu deciziile pe care le-a luat in ultima perioada, una dintre ele afectand si anumite abonamente.

DIGI RCS & RDS ii informeaza pe clientii din Romania ca pentru abonamentele de televiziune mai are in continuare in plina derulare o promotie speciala in baza careia putem sa activam extraoptiunea MAXPAK cu 50% reducere timp de 4 luni de zile, deci practic avem 2 luni gratuite oferite ca parte a acestei promotii.

Conform celor de la RCS & RDS, aceasta promotie speciala se aplica exclusiv pentru abonamentele de televiziune pe care la au clientii, si exclusiv la activarea online a ei, deci va trebui sa respectati aceste reguli pentru a fi siguri ca veti beneficia de reducerea de 50% pentru o perioada de 2 luni de zile.

RCS & RDS a mai luat o decizie importanta care este vizibila zilele acestea, iar asta pentru ca ieri a actualizat hartile cu acoperirea de care beneficiaza clientii romani pe partea de retele de telecomunicatii, fiind imbunatatita din nou acoperirea, ceea ce pentru abonamentele clientilor inseamna imbunatatirea experientei, chiar daca nu si pe partea de internet mobil.

Nu lăsa cea mai bună ofertă la extraopțiunea MAXPAK să treacă neactivată! Mai sunt doar câteva zile în care poți activa extraopțiunea cu toate canalele HBO, CINEMAX ȘI HBO MAX inclus la jumătate de preț: doar 7.5 lei/lună timp de 4 luni. Comandă acum.