Volodimir Zelenski a Vizitat Soldatii de pe Frontul cu Rusia

Volodimir Zelenski si-a continuat in acest weekend vizitele in zonele de pe frotnul cu Rusia, iar asta pentru ca a acordat medalii celor mai curajosi dintre militarii care lupta impotriva armatei ruse, si reusesc sa tina multe teritorii sub control ucrainean.

Volodimir Zelenski a vizitat deasemenea si soldatii raniti din unitatile medicale din respectivele regiuni, si a laudat poporul ucrainean pentru ajutorul pe care l-a oferit armatei si statului in lunile de razboi de pana acum.

“Astăzi a avut loc o întâlnire cu armata – o întâlnire militară specială, un cerc special de participanți. De asemenea, a avut întâlniri cu sectorul de securitate și informații. Apărare, întărirea apărării noastre – atât față de amenințările externe, cât și față de amenințările interne. Ne pregătim pașii respectivi.

În mod constant, invariabil, se acordă atenție maximă situațiilor din prima linie. Bătăliile brutale care iau viața poporului nostru în fiecare zi și necesită mobilizarea constantă a statului și a societății noastre în fiecare zi.

E greșit, e nedrept – când luptătorii noștri, care vin din primele linii, au sentimentul că pentru mulți din spate războiul s-a încheiat deja. Pentru cei care nu sunt doar departe de regiunea Donețk sau Nikopol, de Saltivka, de regiunile de graniță ale regiunii Sumy, de Zaporizhzhia… Și care sunt departe mental de tranșee, de durerea cotidiană a ucrainenilor.

Acum, la fel ca acum un an, nu se poate fi departe mental de război, deși datorită soldaților noștri, operațiunile de luptă efective sunt într-adevăr departe geografic de multe. Acum, la fel ca acum un an, este important ca cât mai mulți ucraineni să ajute la apărarea statului, să ajute la acumularea de sprijin mondial pentru victoria noastră.

Dragi ucraineni! Susține luptătorii noștri ori de câte ori este posibil. Nu uita de întâlnirile de voluntari – și alătură-te când poți. Este foarte important ca toți cei care au influență informațională să participe la munca informațională.

Acest lucru se aplică nu numai jurnaliştilor, ci tuturor celor care pot răspândi adevărul despre agresiune. Puterea Ucrainei este puterea tuturor celor care luptă pentru Ucraina și care îi ajută pe luptători.

Slavă tuturor soldaților noștri care sunt în luptă! Mulțumesc tuturor celor care ajută la apărare!”