GRATIS la BANCA Transilvania, Anuntul de ULTIMA ORA pentru Clientii din Romania

GRATIS BANCA Transilvania Anuntul ULTIMA ORA Clientii Romania

BANCA Transilvania a facut un foarte important anunt de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca aduce in atentia imediata a acestora faptul ca deruleaza in cursul urmatoarelor ore o noua campanie zilnica BT Pay Day, pentru cei care sunt interesati.

BANCA Transilvania deruleaza aceste campanii BT Pay Day doar pentru clientii din Romania care au activata aplicatia BT Pay, iar cei care fac si o plata cu telefonul astazi intra automat in cursa pentru castigarea unui longboard, deci merita sa fiti atenti la ceea ce a decis banca sa ne ofere la momentul actual.

Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, la fel precum celelalte campanii BT Pay Day pe care BANCA Transilvania le-a mai derulat in Romania, si aceasta se desfasoara exclusiv in cursul acestei zile, astfel ca daca sunteti dornici sa participati, puteti sa o faceti doar pentru o perioada limitata de timp.

BANCA Transilvania ne permite sa activam foarte usor aplicatia BT Pay in telefoanele iPhone si Android, ea putand fi instalata de catre oricine direct prin intermediul App Store si Google Play Store, insa exclusiv de acolo, pentru ca instalarea din alte magazine de aplicatii nu este recomandata in acest moment.

Știm, nu e încă primăvară, dar e bine să te găsească pregătit. Cu un longboard cool și doar al tău. Tot ce trebuie să faci azi, 29 martie, e o plată cu telefonul și intri automat în tragerea la sorți. P.S.: În luna aprilie, BT Pay Day are loc în fiecare joi a săptămânii.