Masura Orange IMPORTANTA Anuntata Romanilor, ce NU Stiau Multi Clienti

Masura Orange IMPORTANTA Anuntata Romanilor NU Stiau Multi Clienti

Orange, grupul de telecomunicatii cu cel mai mare numar de clienti in Romania la momentul actual, ii anunta in mod oficial pe toti cei care-i folosesc serviciile despre faptul ca au posibilitatea de a-si achita aplicatiile preferate pentru iPhone si iPad folosindu-si numarul de telefon pe care-l au de la operator.

Orange ofera cam de anul trecut optiunea de a cumpara aplicatii din App Store folosind numarul de telefon, optiunea fiind oferita de catre Apple de foarte multi ani, doar ca integrarea pentru Romania a venit destul de greu, abia acum, dar e bine ca intr-un final este oferita si pentru noi, mai ales ca e simpla de folosit.

Mai jos aveti o serie de explicatii pe care cei de la Orange Romania le ofera pentru clientii care sunt dornici sa profite de acest sistem chiar acum, in doar cateva secunde fiind oferita posibilitatea de a cumpara orice fel de aplicatii dorim, fara a folosi vreun card bancar pentru a duce la final acest proces, cum este normal.

Orange Romania ne permite sa platim aplicatiile din App Store cu numarul de telefon doar daca avem un abonament, iar asta pentru ca suma va fi inclusa in abonamentul lunar, deci daca aveti cartela prepay, nu veti putea folosi acest sistem, ceea ce este perfect normal, si oferit inclusiv de catre alti operatori de telecomunicatii.

Știai că poți plăti pentru aplicațiile tale preferate din App Store cu numărul tău Orange ? Plata este complet sigură și nu necesită introducerea datelor personale sau bancare. Trebuie doar să îți setezi numărul de abonat ca metodă de plată și ai acces sigur, rapid și ușor la tot ce-ți dorești din magazin.

Pasul 1: Pe telefonul sau tableta ta Apple intră în Configurări și selectează Apple ID-ul tău apoi „Afișați ID-ul Apple”. Pasul 2: Alege “Plată si expediere”, apoi „Telefon Mobil”. Pasul 3: Introdu numărul de telefon, codul de sigurantă primit prin SMS, apoi datele personale.