WhatsApp Schimba Interfata Aplicatiei pentru iPhone si Android, Cum Arata

WhatsApp Schimba Interfata Aplicatiei iPhone Android Cum Arata

WhatsApp a decis sa faca noi schimbari pentru interfata aplicatiei dedicata iPhone si Android, iar asta pentru ca, dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre o versiune care are bara inferioara a interfetei modificata usor pentru a genera impresia ca exista ceva nou pentru utilizatorii din intreaga lume acum.

WhatsApp a facut aceasta modificare deocamdata doar pe telefoanele cu sistem de operare Android, nu si pe iPhone, insa este cat se poate de clar faptul ca ea va veni in mod oficial pentru toata lumea in momentul in care va fi 100% pregatita pentru a fi oferita pentru peste 2 miliard de utilizatori din toata lumea.

WhatsApp va elimina butonul care ne permite sa accesam meniul de setari, el fiind scos din baza de jos, si tranferat in cea de sus, iar in baza imaginilor, se pare ca vom putea naviga usor printre sectiunile care ne ofera acces la conversatii, Comunitati, statusuri, dar si apelurile voce pe care le facem, totul incepand cu versiunea noua.

Desigur ca schimbarile pe care le puteti vedea mai jos pentru WhatsApp Messenger s-ar putea schimbar in orice moment, iar asta pentru ca deocamdata toate sunt in proces de testare, si nu se stie cand anume vor fi oferite in mod oficial pentru utilizatorii din intreaga lume care le asteapta in mod oficial.

WhatsApp Messenger incearca in mod constant sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume posibilitatea de a se bucura de schimbari cat mai interesante care sa faca folosirea aplicatiei mai simpla si mai intuitiva, iar ceea ce vedem mai jos pare sa fie o noua incercare in acest sens facuta de catre compania americana.

WhatsApp Schimba Interfata Aplicatiei iPhone Android Cum Arata foto