Informare ENEL IMPORTANTA pentru Clientii Romani, ce Trebuie sa Afli

Informare ENEL IMPORTANTA Clientii Romani Trebuie Afli

ENEL a publicat o informare importanta pentru clientii din toata Romania, grupul de energie cu peste 3 milioane de clienti activi in toata tara incercand sa ii ajute pe oameni sa afle cum pot sa isi suspende contractul, acest lucru putand fi facut doar pentru o perioada limitata de timp, daca ei doresc intr-adevar asta.

ENEL vorbeste mai jos despre faptul ca oricare dintre clientii din Romania pot suspenda furnizarea energiei electrice, sau a gazelor naturale, pentru o perioada de maxim 12 luni de zile, sau minim o luna, astfel ca nu puteti sa faceti altceva in afara acestor limite, insa asta n-ar trebui sa fie tocmai vreo surpriza.

Pentru a putea cere suspendarea furnizarii serviciilor de gaze naturale si energie electrica de la ENEL Romania, trebuie totusi sa trimiteti o solicitare cu cel putin 10 zile lucratoare inainte de data de la care doriti sa intre in efect suspendarea, si trebuie sa fiti atenti la aceste date pentru ca totul sa intre in vigoare cand trebuie.

ENEL Romania actioneaza la fel ca si ceilalti furnizori de servicii de acest gen, ei impunand limite similare in ceea ce priveste furnizarea serviciilor, asa ca merita sa fim atenti la tot ceea ce ni se spune, pentru a fi siguri ca facem lucrurile cum trebuie, iar suspendarea este facuta in termenele pe care le dorim.

Solicitările pot fi transmise online prin Formularul de contact (Energie Electrică/Contracte de furnizare energie electrică/Informaţii sau alte solicitări despre contract) sau la numărul de fax 0372871083, împreună cu copia actului de identitate.

Sistarea temporară a energiei electrice poate fi făcută pentru o perioadă de minimum o lună şi de maxim 12 luni Sistarea temporară a energiei electrice poate fi făcută pentru o perioadă de minimum o lună şi de maxim 12 luni, cu posibilitatea prelungirii, în baza unei solicitări scrise, trimisă cu cel puţin 10 zile lucrătoare înainte de data solicitată.