SCHIMBAREA DIGI Romania pentru Abonamente de Paste, ce se Intampla 8 Luni!

SCHIMBAREA DIGI Romania Abonamente Paste Intampla 8 Luni!

DIGI Romania, de departe cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania la momentul actual, a hotarat ca de paste sa faca o serie de schimbari pentru abonamentele pe care le ofera oricaror romani care sunt dornici sa-i devina clienti, iar asta pentru ca da 50% reducere timp de 8 luni la unele.

DIGI Romania are o oferta speciala pentru portare in Romania, luand decizia de a le oferi romanilor posibilitatea de a se bucura de o reducere de 50% timp de 8 luni de zile, in cazul in care contacteaza un abonament de telefonie mobila, ceva ce reduce pretul pana la doar 2.5 euro pe luna pentru abonamentul de top.

Decizia aceasta speciala a celor de la DIGI se aplica exclusiv pentru abonamentele de telefonie mobila din momentul de fata, din moment ce vorbim despre o oferta de portare, insa puteti vedea ca exista reduceri inclusiv pentru telefoane mobile, daca dorim sa achizitionam un asemenea model de la companie.

DIGI are in mod constant promotii speciale pentru clientii din Romania, iar cea de acum este una pe care nimeni nu ar trebui sa o rateze, daca este interesat de serviciile sale, si asta pentru ca ea va fi disponibila pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca profitati de tot inainte sa dispara pentru totdeauna in Romania.

De Paște, la DIGI, e sărbătoare la portare! Hai și tu în rețeaua cu cea mai mare acoperire din țară și te bucuri de net și minute nelimitate la un preț super avatajos. Portează-te și prinde reducerea de 50% timp de 8 luni la abonamentul de mobil.

Poate e timpul să-ți schimbi telefonul! Alege modelul preferat și îl plătești în 24 de rate, cu avans 0. Îl primești direct acasă, prin curier, sau îl ridici din cel mai apropiat easybox.