Clientii BANCA Transilvania sunt ATENTIONATI, ce NU Stiau ca TREBUIE sa Faca

Clientii BANCA Transilvania ATENTIONATI NU Stiau TREBUIE Faca

BANCA Transilvania, una dintre bancile care are un numar foarte mare de clienti in Romania in momentul de fata, le transmite acestora, printr-o atentionare foarte serioasa, despre ceea ce trebuie sa faca in mod urgent daca au ajuns in situatia de a deveni tinta unui atac cibernetic la un moment dat.

BANCA Transilvania explica mai jos ce trebuie sa facem de urgenta daca am accesat un link suspicios primit prin email, OLX, sau pe o retea de socializare, iar apoi am introdus in pagina deschisa informatii personale, inclusiv cele bancare, iar asta pentru ca in baza lor ne pot fi furati banii din conturile bancare, poate chiar si fara sa ii putem recupera.

Conform celor de la BANCA Transilvania, daca devenim victima unui atac de tip phishing, primul lucru pe care trebuie sa il facem este sa blocam de urgenta cardul bancar al carui date le-am introdus in website-ul malitios catre care am fost directionati, si exista multiple metode prin care putem face asta, toate fiind listate mai jos.

BANCA Transilvania spune ca aceasta masura urgenta poate preveni furtul banilor din conturile noastre, asa ca este recomandabil sa nu ignoram recomandarea facuta de catre banca, pentru ca ne poate scuti de extrem de multe batai de cap, iar din pacate destui romani n-au stiut cum sa actioneze in cazuri de acest gen.

Ai accesat un e-mail de phishing sau un link suspect/ malițios și ți-ai introdus datele cardului ? Ți-a cerut cineva datele cardului pe WhatsApp/ pe OLX/ pe diferite rețele de socializare ? Blochează urgent cardul. O poți face prin mai multe modalități: BT Pay/Selectare card/Setări/Blocare card.

BT Visual Help (0264 308 000/Accesare link primit prin SMS/Blocare card și solicitare reemitere card); BT24 Mobile Banking/Carduri/Schimbă starea cardului; BT24 Internet Banking/Carduri/Vizualizare card/Modificare stare card.; NeoBT/Produse/Cardurile mele/alegi cardul și apoi opțiunea Blochez/deblochez un card; Sau sună-ne la 0264 308 028, colegii noștri de la Call Center sunt pe poziții 24/7.