Decizia DEDEMAN despre care sunt ATENTIONATI Milioane de Romani

Decizia DEDEMAN ATENTIONATI Milioane Romani

DEDEMAN, unul dintre lanturile de produse de bricolaj cu un numar foarte mare de clienti in toata tara, ii anunta in mod oficial pe romani in legatura cu o decizie importanta care a fost luata, si despre care trebuie sa stie toti cei care ajung in mod regulat in magazinele din toata tara in fiecare an, in special in perioada Pastelui 2023.

DEDEMAN ii anunta in mod oficial pe toti romanii in legatura cu faptul ca in perioada sarbatorilor Pascale 2023, magazine din toata tara, dar si departamentul pentru Suport Clienti, vor avea un program modificat, as acum se intampla in fiecare an, si asa cum s-a intamplat inclusiv in cazul altor lanturi de magazine.

Conform celor de la DEDEMAN, in ziua de 15 aprilie magazinele din toata tara vor avea program doar pana la ora 17:00, astfel ca avem o perioada limitata de timp pentru cumparaturi, asta in timp ce pe 16 si 17 aprilie toate magazinele vor fi inchise, deci angajatii vor avea doua zile libere pentru a sarbatori Pastele 2023.

DEDEMAN spune ca incepand cu datade 18 aprilie totul ar trebui sa revina la normal din punct de vedere al programului, iar asta pentru ca magazinele vor fi din nou deschise pentru clientii din Romania, iar oricine va fi interesat sa mearga in ele pentru a cumpara produsele aflate la vanzare, va putea sa o faca fara probleme.

Program de sărbători și zile libere legale. În perioada sărbătorilor pascale, magazinele Dedeman și Serviciul Suport Clienți vor funcționa după următorul program: Rețeaua de magazine cu excepția Miercurea Ciuc : Sâmbătă, 15 aprilie 2023: Program redus 8:00 – 17:00. Duminică, 16 aprilie 2023: Închis
Luni, 17 aprilie 2023: Închis. Marți, 18 aprilie 2023: Program normal.