Informarea Orange pentru Clienti, ce da GRATUIT Timp de 6 Luni de Zile

orange gratuit hbo hbo max orange sport prima sport

Orange, grupul de telecomunicatii cu cel mai mare numar de clienti din toata Romania in momentul de fata, a decis in mod oficial sa-i informeze pe clientii din toata tara in legatura cu ceea ce le este oferit gratuit timp de pana la 6 luni de zile impreuna cu unele dintre abonamentele pe care compania ni le pune la dispozitie acum.

Orange a decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a se bucura de HBO si HBO Max gratuit timp de 6 luni de zile pentru unele dintre abonamentele existente in cadrul ofertei grupului de telecomunicatii, deci in aceasta perioada putem sa vedem toate canalele extraoptiunii, impreuna cu tot ceea ce este in platforma online.

Mai mult decat atat, daca va plac transmisiunile din cadrul Orange Sport, atunci cei de la Orange Romania va ofera posibilitatea de a beneficia de 2 luni de gratuitate pentru acest canal de televiziune, ceea ce desigur ca este deasemenea o veste excelenta pentru romanii care vor sa vada multe competitii sportive.

Orange Romania are in cadrul website-ului sau toate informatiile relevante cu privire la aceste campanii speciale care sunt in aceasta perioada in plin proces de derulare, si desigur ca ni se recomanda sa fim atenti la ele, si sa profitam de tot inainte ca promotiile sa dispara, ele fiind oricum oferite doar pentru perioade limitate de timp.

Oferta este valabilă în perioada 30 martie și 12 iunie, cu posibilitate de prelungire. Cu Orange Love, te poți bucura de acces gratuit la HBO & HBO Max timp de 6 luni dacă activezi abonamentul Premium de televiziune prin cablu sau prin satelit pe 24 de luni.

Acest beneficiu îți oferă acces la canalele HBO HD, HBO 2, HBO 2 HD, HBO 3, HBO 3 HD și la serviciul de video on demand HBO Max. Dacă activezi, pe 24 de luni, un pachet Orange Love care include abonamentul de televiziune prin cablu sau satelit Esențial, vei beneficia automat de opțiunea Orange Sport timp de 2 luni. Vei putea vedea, astfel, cele mai tari competiții sportive de pe canalele Orange Sport și Prima Sport.