SUA Nu crede ca Ucraina poate Lansa o Contraofensiva de Succes in Primavara

SUA Nu crede Ucraina Lansa Contraofensiva Succes Primavara

SUA nu crede ca Ucraina poate lansa o contraofensiva de succes in aceasta primavara impotriva Rusiei, informatia venind din documentele furate de la Pentagon, si distribuite catre toata lumea, iar mai jos aveti si motivele din cauza carora generalii americani nu cred ca ucrainienii au o sansa reala in a se lupta cu Rusia.

SUA a trimis in Ucraina foarte multa tehnica militara si munitie, insa cu toate acestea, increderea celor de la Washington vis-a-vis de succesul initiativei militare a ucrainienilor este foarte redusa, americanii crezand ca doar o serie de castiguri teritoriale reduse ar putea fi obtinute in urma luptelor de pe front.

“Un document scurs dezvăluie îndoielile SUA cu privire la contraofensiva Ucrainei. Potrivit unei știri din S.U.A. Evaluarea informațiilor, problemele Kievului în acumularea de trupe, muniție și echipamente ar putea duce la scăderea „cu mult sub” obiectivelor inițiale ale armatei sale.

Presupusa evaluare avertizează cu privire la „deficiențe considerabile de generare de forță și susținere” și probabilitatea ca viitoarea contraofensivă a Ucrainei să aibă ca rezultat doar „câștiguri teritoriale modeste”, a scris WP pe 10 aprilie.”