Volodimir Zelenski Anunta Situatia Linistita din Plin Razboi in Ucraina

Volodimir Zelenski vorbeste despre situatia mult mai linistita in care se afla mai multe regiuni din Ucraina in momentul de fata, in comparatie cu anul trecut, atunci cand lucrurile erau intr-o situatie complet diferita din cauza atacurilor rusilor.

Volodimir Zelenski vorbeste mai jos si despre ceea ce este necesar in momentul de fata pentru ca razboiul sa poata continua, si sa duca la o victorie a armatei ucrainiene, un lucru extrem de dificil, dar la fel de necesar.

“Ne aflăm acum într-o asemenea etapă a războiului, când este important ca societatea și partenerii noștri să nu-și piardă simțul drumului pe care trebuie să o luăm. Aceea este calea. Calea înainte.

Comparativ cu anul trecut, multe locuri sunt mai liniștite acum. Dar asta nu înseamnă că poți ignora războiul undeva sau că poți fi mai puțin concentrat pe a ajuta statul. Am reușit să facem multe împreună cu partenerii noștri pentru a proteja oamenii, Ucraina și întreaga Europă. Dar asta nu înseamnă că acum este momentul să ne odihnim pe lauri.

Așa cum toată lumea din Stavka este responsabilă pentru partea lor de apărare a statului, pe drumul spre victorie toată lumea ar trebui să înțeleagă: care sunt pașii tăi către victorie? Dar sunt acești pași suficienți pentru a merge până la capăt?

Este nerezonabil să sperăm pasiv că altcineva va aduce victoria, cel care se află momentan în tranșee, care se află în prezent în atacuri. Aceasta este o sarcină comună. Victoria este câștigată de toți. Cei care luptă pentru asta și cei care dau arme. Cei care reduc capacitățile statului terorist și cei care măresc capacitățile Ucrainei.

Mulțumim tuturor bărbaților și femeilor ucrainene care înțeleg că trebuie să mergem împreună pe acest drum spre victorie și în adevărată unitate, sprijinindu-ne unii pe alții și statul! Mulțumim tuturor partenerilor noștri din lume, care nu încetează să fie activi în a ajuta! Slavă tuturor soldaților noștri! Slavă oamenilor noștri puternici!

Termenul „învins” ar trebui să devină un însoțitor al termenului „agresor”. Și doar o victorie ucraineană va asigura acest lucru. Mulțumesc tuturor celor care o apropie cu adevărat. Se apropie în lupte de dragul statului nostru – în Mar’inka și Bakhmut, lângă Avdiivka și Kreminna, în Zaporizhzhia și în regiunea Herson, în regiunea Harkiv – și datorită forței întregii noastre granițe.”