AVERTISMENTUL ENGIE de ULTIMA ORA Transmis Oficial Clientilor din Romania

AVERTISMENTUL ENGIE ULTIMA ORA Transmis Oficial Clientilor Romania

ENGIE a decis sa transmita in mod public un avertisment de ultima ora despre care trebuie sa stie oricare dintre clientii sai din Romania la momentul actual, iar asta pentru ca in atentia imediata a oamenilor este adusa hotararea prin care magazinele din toata tara vor fi inchise in perioada Sarbatorilor Pascale 2023 din Romania.

ENGIE explica mai jos faptul ca in perioada 14 – 18 aprilie 2023 toate magazinele din tara vor fi inchise, ceva ce vedem inclusiv de la alte companii din Romania in aceasta perioada, mai toate organizandu-si programul intr-un mod similar, astfel ca foarte multi romani vor avea zile libere de Paste 2023 in cam acelasi timp.

Avand in vedere ca magazinele ENGIE Romania vor fi inchise intre 14 – 18 aprilie, singura solutie pentru a rezolva orice fel de probleme in Bucuresti, va fi punctul de prezenta din interiorul Baneasa Shopping City, care va functiona in tandem cu programul pe care il va avea si centrul comercial, asa ca e bine sa aveti acest lucru in vedere.

ENGIE Romania spune deasemenea ca nici Call Center-ul nu va fi disponibil in perioada 14 – 18 aprilie, deci nu putem suna nici acolo pentru a cere ajutor, astfel ca abia de miercuri, 19 aprilie, lucrurile vor reveni la normal in Romania pentru oamenii care au nevoie sa rezolve orice fel de probleme serioase care ar exista.

PROGRAM DE SĂRBĂTORI! Centre relații clienți: În perioada 14 – 18 aprilie centrele ENGIE de relații clienți sunt închise. Excepţie face insula ENGIE din Băneasa Shopping City, care va funcţiona conform programului obişnuit al centrului comercial. Programul normal de funcţionare va fi reluat miercuri, 19 aprilie.

Call Center: În perioada 14 -18 aprilie numărul de Call Center va fi indisponibil. Programul normal de funcţionare va fi reluat miercuri, 19 aprilie. Până atunci poți folosi formularul de contact, iar un consilier îți va răspunde în cel mai scurt timp. De asemenea, informații utile cu privire la consumul sau facturile tale pot fi accesate direct în contul de client MyENGIE.