Masurile BCR Romania de ULTIMA ORA, cu un AVERTISMENT pentru Toti Clientii

Masurile BCR Romania ULTIMA ORA AVERTISMENT Toti Clientii

BCR Romania a anuntat in mod oficial astazi o serie de masuri de ultima ora, extrem de importante, care vizeaza toti clientii din intreaga tara, iar asta pentru ca a confirmat faptul ca in cursul urmatoarelor ore va efectua o serie de lucrari de mentenanta care vor afecta multiple servicii pe care le ofera pentru romani.

BCR Romania vorbeste mai jos despre faptul ca sistemul de carduri va fi indisponibil timp de 4 ore in cursul noptii, iar din aceasta cauza multiple servicii online, sau fizice, pe care le ofera, nu vor fi disponibile, inclusiv cand vine vorba despre reteaua de bancomate, sau POS-uri folosite de comercianti pentru a incasa bani.

Mai mult decat atat, cei de la BCR spun ca nu vom putea folosi nici platforma George pentru foarte multe dintre operatiunile pentru care o foloseam in mod obisnuit, ceea ce va afecta foarta multi romani in cursul a 4 ore, in timpul noptii, deci daca aveti nevoie de carduri, stiti unde stau problemele la noapte.

BCR spune ca incepand cu ora 04:30 lucrurile ar trebui sa revina la normal, insa daca nu se intampla acest lucru, ar fi bine sa stiti ca nu aveti ce sa faceti, decat sa asteptati ca banca sa-si termine procesul de mentenanta, pentru ca ai sai clienti nu pot face nimic altceva decat sa astepte ca lucrurile sa revina la normal.

Ne dorim sa imbunatatim sistemul informatic, de aceea, astazi, intre 00:30 – 04:30, sistemul de carduri BCR va fi indisponibil. In acest interval orar vor fi indisponibile echipamentele BCR ATM/MFM/POS, cardurile BCR nu vor efectua tranzactii.

In George nu vor putea fi efectuate operatiuni specifice cardului – blocare/deblocare card, modificari limite tranzactionale, recuperare PIN, reemitere card, vizualizare detalii card. Ramanem disponibili non-stop la *2227 sau la +4021.407.42.00 apelabil din strainatate cu tarif normal.