Volodimir Zelenski face o Promisiune Importanta pentru Toata Ucraina

Volodimir Zelenski le promite ucrainienilor ca rusii vor fi expulzati din teritoriile pe care le-au ocupat in urma luptelor recente care s-au dus in Ucraina in ultimul an, si promite deasemenea ca reconstructia tarii va fi o prioritate majora pentru guvernul care conduce in momentul de fata tara.

Volodimir Zelenski vorbeste deasemenea si despre faptul ca a avut o intalnire cu reprezentanti ai SUA pentru a le multumi pentru ajutorul oferit tarii sale in ultimele luni, ceva perfect normal, si desigur ca s-a discutat inclusiv despre extinderea acestui ajutor in urmatoarele luni.

“Nu va fi nici măcar o ruină în Ucraina. Acesta este scopul nostru. Și aceasta va fi o dovadă destul de concretă a înfrângerii complete a statului terorist.

Cu atât mai mult cu cât lumea știe soluția – în ceea ce privește averile Rusiei, oficialii ruși, oligarhii care s-au îmbogățit în timp ce statul lor a devenit terorist… Toate aceste bunuri ar trebui să meargă pentru a compensa pierderile celor cărora Rusia le-a adus durere și suferință. la.

Activele rusești trebuie să meargă la recuperare după agresiune. Războiul ar trebui să se dovedească a fi cel mai scump – tocmai pentru agresor. Și facem totul pentru asta.

Mulțumim partenerilor care ne susțin. Slavă tuturor soldaților noștri care sunt acum în luptă! Mulțumim tuturor celor care ajută Ucraina! Mulțumim tuturor celor care ne protejează poporul și protejează viața ucraineană! Glorie Ucrainei!

S-a întâlnit cu delegația bipartizană a Senatului Congresului SUA, formată din Joseph Manchin, Lisa Murkowski și Mark Kelly.

El a informat despre situația din prima linie și a împărtășit evaluarea sa asupra perspectivelor dezvoltării acesteia. Au fost discutate în detaliu direcțiile ulterioare ale ajutorului american și rolul Congresului în acest proces. Luptăm pentru valori comune – libertate și democrație.

Victoria noastră va fi decisivă pentru dezvoltarea situației în Europa și în întreaga lume. Continuarea unui astfel de sprijin cuprinzător – de apărare și financiar – este cheia victoriei noastre asupra agresorului.

Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră în Ucraina. Acesta este un semnal important de sprijin pentru statul nostru și întregul popor ucrainean.”