E.ON: Noile Mesaje IMPORTANTE Publicate Oficial Clientilor Romani

EON Noile Mesaje IMPORTANTE Publicate Oficial Clientilor Romani

E.ON, grup de energie cu o puternica prezenta in Romania, avand un numar mare de clienti care-i folosesc serviciile de furnizare a gazelor naturale si electricitatii, a publicat in mod oficial o serie de noi mesaje foarte importante care ii vizeaza pe clientii sai, iar despre ele trebuie sa stie toti dintre acestia la ora actuala.

E.ON vorbeste, in primul rand, despre reciclarea selectiva, spunand ca media de reciclare in Romania este de peste 3 ori mai mica decat cea europeana, lucru care ar trebui sa ne dea de gandit, cand vine vorba despre protejarea planetei, mai ales ca acesta este unul dintre elemente foarte importante ale acestui proces.

In clipul video de mai jos veti vedea o prezentare a celor de la E.ON Romania cu privire la cele 5 culori care sunt folosite in cadrul reciclarii produselor, iar asta pentru ca ele sunt esentiale in selectarea intr-o maniera cat mai corecta a obiectelor pe care vrem sa le aruncam la gunoi la un moment dat, sau altul.

E.ON Romania le vorbeste deasemenea romanilor si despre o oferta speciala pe care o deruleaza pentru anumite produse care sunt acum la vanzare in cadrul punctelor sale de prezenta, ele fiind dispsonibile la preturi promotionala, dar si cu plata in rate, fara avans, asa ca daca sunteti interesati, stiti unde le gasiti.

Știați că în România se reciclează aproximativ 13% din deșeurile produse, pe când media europeană e de 45% ? Colectează selectiv şi acasă: tu ştii care sunt cele 5 culori pentru reciclarea selectivă ? Nu rata oferta E.ON Cool cu aer condiţionat Bosch şi ai garantat 150 de lei reducere! Montaj rapid în 3 zile. Plata în rate, avans 0. 5 ani garanţie. Profită de ofertă acum.