BANCA Transilvania: Mesajul OFICIAL de Informare, ce TREBUIE sa Stie Clientii Romani

BANCA Transilvania Mesajul OFICIAL Informare TREBUIE Stie Clientii Romani

BANCA Transilvania, una dintre cele mai importante banci comerciale din Romania si in Europa de Est, a publicat un mesaj oficial de informare despre care trebie sa stie mai toti clientii din Romania la ora actuala, iar asta pentru ca in atentia lor este adus ceva despre care trebuie sa stie, pentru ca poate fi foarte util pentru ei.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre faptul ca in cadrul aplicatiei BT Pay avem ocazia de a vedea informatii detaliate cu privire la cheltuielile pe care le facem folosindu-ne cardurile pe care le avem atasate acelor conturi, sau transferurile bancare facute prin intermediul lor, totul fiind gandit pentru a ne ajuta sa intelegem pe ce cheltuim banii.

Dupa cum prea bine stiti foarte multi dintre voi, aplicatia BT Pay este una foarte complexa, una care le ofera clientilor BANCA Transilvania posibilitatea de a beneficia de o serie de servicii speciale care nu sunt disponibile fara ea, iar aceasta listare a cheltuielilor pe care le facem cu banii din conturile noastre este un beneficiu foarte important.

BANCA Transilvania listeaza pe website-ul sau si o serie de alte beneficii extrem de importante despre care ar trebui sa stie foarte multi dintre clientii sai, iar asta pentru ca BT Pay este o aplicatie gandita pentru a oferi o varietate de servicii pentru mobile banking pe iPhone si Android, asa ca merita sa o activati, si sa fiti atenti la ce ofera ea.

Pentru că e mai ușor să urmărești cum și pe ce cheltuiești banii. Vezi în aplicație, pentru fiecare card în parte, un grafic al cheltuielilor tale, pe domenii: utilități, supermarket, transport, timp liber și muuulte altele.