ENGIE: 2 Anunturi IMPORTANTE cu Deciziile Luate pentru Romania

ENGIE 2 Anunturi IMPORTANTE Deciziile Luate Romania

ENGIE, unul dintre grupurile de energie cu un numar foarte mare de clienti in Romania la ora actuala, a facut 2 anunturi importante despre care ar trebui sa stie romanii, nu doar cei care ii sunt clienti, iar asta pentru ca in atentia oamenilor este adus faptul ca grupul francez investeste in statii de incarcare electrica in tara noastra acum.

ENGIE prezinta mai jos un proiect care a fost realizat in mall-ul Parklake din Bucuresti, acolo fiind amplasate nu mai putin de 6 statii de incarcare pentru masini electrice, astfel ca romanii care ajung in cadrul acestuia, au posibilitatea de a isi incarca masina pentru a isi continua deplasarea prin capitala, oriunde au nevoie sa ajunga.

Anuntul de mai jos prezinta si in imagini cum arata investitia facuta acolo de ENGIE Romania pentru a le oferi romanilor o noua locatie in cadrul careia sa isi poata incarca masinile electrice, numarul acestora crescand in Bucuresti in ultimii ani, iar cum numarul locatiilor de incarcare este insuficient, decizia este una cat se poate de buna, pentru foarte multa lume in aceasta perioada de timp.

ENGIE Romania vorbeste deasemenea si despre initiativa de a reduce emisiile de dioxid de carbon la nivel de grup, obiectivul companiei fiind ca pana in 2030 sa contribuie la reducerea cu 45 mT de CO2/an, un obiectiv foarte indraznet, dar care are sanse foarte bune de a fi dus la indeplinire, ceea ce este o veste excelenta pentru multa lume, in final.

Bucură-te de experiențe 100% electrice, cặlặtorind oriunde îţi pui în gând! Posesorii de mașini electrice sau plug-in hybrid își pot încărca acum autovehiculul la una dintre cele 6 staţii de încărcare din cadrul ENGIE EV concept charge area, situată la nivelul -2 în parcarea centrului comercial ParkLake. Drum bun și călătorii sustenabile!

Anual, îi ajutăm pe clienții noștri să reducă emisiile de dioxid de carbon. La nivel de Grup, obiectivul nostru este ca, până în 2030, să contribuim la reducerea a 45 Mt de CO2/an.