LIDL: 2 Anunturi Oficiale IMPORTANTE cu SCHIMBARI in Magazine pentru Romani

LIDL 2 Anunturi Oficiale IMPORTANTE SCHIMBARI Magazine Romani

LIDL, unul dintre principalele lanturi de supermarket-uri din Romania la ora actuala, le aduce in imediata atentie oamenilor 2 anunturi care dezvaluie o serie de schimbari noi care sunt implementate in locatiile din toata tara, si care ne ofera posibilitatea de a cumpara o varietate de produse la preturi excelente.

LIDL vorbeste, in primul rand, despre faptul ca noi cupoane de reduceri sunt disponibile pentru platforma LIDL Plus, iar asta pentru ca in cadrul acesteia sunt acum disponibile vouchere care ne ajuta sa cumparam mult mai ieftin unele dintre produsele care sunt acum disponibile pentru achizitie in multe locatii.

Separat de asta, cei de la LIDL Romania au decis sa dea startul unei alte promotii speciale in baza careia putem sa cumparam cu reduceri de minim 30% produsele textile din colectiile anterioare, ceva ce pana acum compania a evitat sa faca, insa iata ca lucrurile se schimba cu adevarat in bine pentru noi.

LIDL Romania spune ca aceste produse vor putea fi cumparate din oricare dintre locatiile din tara, insa numarul produselor variaza in fiecare magazin in parte, asa ca trebuie sa fim atenti la ceea ce vrem sa cumparam, pentru a fi siguri ca nu ratam ocazia de a beneficia de aceasta campanie speciala acum.

Ai noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături și nu uita să scaneazi cardul digital la casa de marcat. Vezi ofertele de luni.

Mari Reduceri! Ultimele Bucati! Profita in fiecare saptamana de minim 30% reducere pentru produsele textile din colectiile anterioare. Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil. Numarul si disponibilitatea produselor variaza in functie de magazin.