Volodimir Zelenski Continua sa Viziteze Soldatii care Lupta in Ucraina

Volodimir Zelenski Continua Viziteze Soldatii Lupta Ucraina

Volodimir Zelenski continua sa viziteze soldatii care lupta in Ucraina pentru a proteja tara impotriva invaziei Rusiei la ora actuala, iar asta in conditiile in care vorbim despre noi atacuri constante, sustinute, ordonate de catre Moscova din teritoriile cucerite.

Volodimir Zelenski incearca sa convinga un numar cat mai mare de tari sa sustina Ucraina in luptele pe care le duce, ceea ce desigur ca nu este simplu, insa chiar si asa, masurile sunt unele care pot avea un final fericit.

“M-am întors la Kiev dintr-o călătorie de lucru la Jytomyr, de fapt am lucrat acolo toată ziua.

În primul rând, a fost vizita prim-ministrului estonian Kaja Kallas. Negocieri și semnare a Declarației comune. Sunt recunoscător doamnei prim-ministru și întregului popor estonian pentru sprijinul clar și neclintit al mișcării noastre către Uniunea Europeană și NATO – punctele relevante despre Alianță sunt incluse în declarație.

A fost o mare plăcere să vizitez Politehnica din Zhytomyr și să discut cu studenții. Mulțumesc tuturor celor care au participat la întâlnirea de la Politehnică, care au pus întrebări și care au răspuns cu sinceritate la răspunsuri. A fost o comunicare frumoasă, energică.

De asemenea, am ținut o întâlnire specială de coordonare la Jytomyr cu toți responsabilii din regiune. O atenție deosebită a fost acordată graniței. A existat un raport al șefului administrației militare regionale din Zhytomyr și al șefului Serviciului de Grăniceri de Stat. Am vorbit despre protecția, amenajarea frontierei și situația în general. Sunt recunoscător tuturor celor care asigură forța graniței noastre de stat.

Slavă tuturor războinicilor noștri care sunt acum în luptă, la posturi de luptă, în misiuni de luptă! Mulțumim tuturor celor care ajută Ucraina să se apere împotriva răului rusesc! Îi mulțumesc lui Zhytomyr pentru astăzi. Glorie Ucrainei!

Multe probleme importante au fost discutate în cadrul reuniunii de coordonare din regiunea Zhytomyr. Situația socio-economică din regiune, măsuri de întărire a frontierei de stat, amenajarea structurilor de fortificație și inginerie defensivă.

S-au auzit informații despre starea de pregătire a unităților de Apărare Teritorială, pregătirea, recalificarea și pregătirea avansată a personalului pentru unitățile militare și unitățile Forțelor Aeropurtate de Asalt. Pe lângă asigurarea mijloacelor de trai și a apărării lui Jytomyr conform legii marțiale.”