WhatsApp: SURPRINZATOARE Schimbare pentru Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp SURPRINZATOARE Schimbare Telefoanele iPhone Android

WhatsApp face o surprinzatoare schimbare pentru telefoanele cu sistem de operare iPhone si Android, iar asta pentru ca a hotarat in mod oficial sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a isi bloca unele conversatii cu un cod de acces, sau sistem de securitate biometric, deocamdata doar in versiunile beta ale aplicatiei sale.

WhatsApp lucreaza de ceva vreme la aceasta schimbare, insa abia acum a inceput sa o testeze in aplicatiile beta publice, pe care le ofera pentru oricare dintre utilizatorii de telefoane iPhone si Android, care sunt dornici sa beneficieze de aceasta modificare, si e una despre care ar fi bine sa stim in momentul de fata.

WhatsApp ne va permite sa vedem in sectiunea de informatii a unei conversatii daca aceasta permite blocarea, sau nu, cat timp testarea se face in versiunile beta ale aplicatiei pentru iPhone si Android, iar in meniul pentru conversatii va fi creata o sectiune speciala pentru aceste tipuri de conversatii protejate.

Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, pe care WhatsApp Messenger a creat-o pentru a ilustra modalitatea de folosire a acestei functionalitati, totul este gandit pentru a fi cat se poate de simplu de utilizat, o simpla apasare a unui buton protejand conversatia suplimentar fata de sistemele de protectie existente deja in aplicatie.

Păstrați acest chat blocat și ascuns. Folosește-ți amprenta pentru a deschide acest chat și pentru a citi notificările de pe acest telefon. Pentru și mai multă confidențialitate, chat-urile blocate vor fi păstrate separat de alte chat-uri.

WhatsApp SURPRINZATOARE Schimbare Telefoanele iPhone Android blocare chat conversatie