Anuntul Vodafone in ATENTIA Clientilor, ce da GRATUIT pentru Romani

Anuntul Vodafone ATENTIA Clientilor GRATUIT Romani

Vodafone, unul dintre grupurile de telecomunicatii cu un numar foarte mare de clienti activi al nivel national in Romania la ora actuala, le vorbeste tuturor clientilor despre ceea ce a decis sa le ofere gratuit chiar acum, daca aleg sa profite de o promotie speciala care este in plina derulare pentru toti oamenii tarii.

Vodafone vorbeste mai jos despre faptul ca ofera gratuit o reincarcare, sau o luna de abonament, pentru clientii din toata Romania ca parte a acestei campanii, pana pe data de 3 mai, iar toti cei care activeaza un cont in aplicatia My Vodafone pana in data de 3 mai vor fi inscrisi in mod automat in aceasta campanie.

Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, cei de la Vodafone Romania spun ca exista o tombola speciala cu premii zilnice pe care o au deschisa pentru clientii din toata Romania la ora actuala, iar in baza ei oricare dintre romanii care sunt dornici sa beneficieze de gratuitati la serviciile sale, au ocazia de a face asta.

Vodafone Romania are promotia deschisa in mod oficial pentru toti clientii din tara la ora actuala, dar este vorba doar despre cei care inca nu au activat aplicatia My Vodafone pana acum, sau cel putin asta pare sa spuna grupul de telecomunicatii in cadrul mesajului pe care l-a publicat mai jos pentru clientii sai.

100% discount la urmatoarea reîncărcare sau o lună gratuită de abonament ? Intră în aplicatia My Vodafone până pe 3 mai și te-ai înscris automat în tombola cu premii zilnice de la Vodafone. Ce mai aștepți ?