OMV: Anunt Oficial de ULTIM MOMENT, ce da GRATUIT in Benzinarii Romanilor

OMV Anunt Oficial ULTIM MOMENT GRATUIT Benzinarii Romanilor

OMV, lant de benzinarii cu un numar foarte mare de statii in toata Romania la ora actuala, a decis sa ii anunte in mod oficial pe toti romanii in legatura cu o decizie majora, prin care le ofera gratuit foarte multor oameni posibilitatea de a castiga bani pentru alimentarile pe care le fac in oricare dintre benzinariile Romaniei.

OMV le spune romanilor ca in perioada 1 mai – 30 iunie, au posibilitatea de a castiga cate un cupon in valoare de 25 de LEI pentru fiecare 500 de LEI pe care ii cheltuie in oricare dintre benzinariile din tara, si vorbim despre un cupon valoric pe care oamenii il primesc in cadrul aplicatiei OMV MyStation, si care poate fi folosit tot in aceste benzinarii.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la OMV Romania au gandit totul pentru a fi cat se poate de simplu, astfel ca oricare dintre romanii care ajung in benzinarii, si sunt dornici sa profite de aceasta promotie speciala, vor avea ocazia de a face acest lucru, dar numai daca aveti aplicatia OMV MyStation pentru a folosi cuponul valoric.

OMV Romania nu este la prima promotie de acest gen, insa e bine deasemenea sa stiti ca nu exista limitari in ceea ce priveste numarul oamenilor care poate profita de aceasta campanie, ceea ce este o veste excelenta, pentru ca in mod sigur exista multi romani care vor sa aiba posibilitatea de a castiga cupoane valorice in aceasta perioada.

Știm cât de importantă este calitatea carburantului pentru tine și mai știm că e important să-i răsplătim pe cei care ne aleg iar și iar. Așa că, în perioada 1 mai – 30 iunie 2023, la fiecare 500 lei cheltuiți pentru alimentare, noi îți dăm 25 lei sub formă de cupon în app pentru următoarea alimentare. Tot ce trebuie să faci este să scanezi cardul din aplicația OMV MyStation.