Survivor: Deciziile de ULTIMA ORA ale Concurentilor cu Masurile Anuntate de PRO TV

Survivor Deciziile ULTIMA ORA Concurentilor Masurile Anuntate PRO TV

Survivor, reality show-ul de la PRO TV care a atras atentia a milioane de romani din intreaga tara in ultimele luni de zile, dezvaluie deciziile care au fost luate de catre concurentii care au facut noi nominalizari pentru eliminare in cursul serii trecute, doi concurenti fiind propusi pentru a fi scosi din competitie acum.

Survivor va ramane fara unul dintre concurentii Robert Moscalu sau Ștefania Stănilă, ei fiind nominalizati de catre ceilalti concurenti in urma consiliului de nominalizare din cursul serii trecute, astfel ca in baza voturilor care vor fi date de catre fani, unul dintre cei doi va parasi competitia in cursul zilelor urmatoare, dupa cum prea bine stiti deja.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la PRO TV ne ofera posibilitatea de a vota oricare dintre concurentii propusi pentru eliminare, astfel ca noi decidem cine va parasi, in final competitia, si exista foarte multe surprize care inca urmeaza sa fie dezvaluite de catre producatori in cursul zilelor urmatoare pentru noi.

Survivor Romana ramane in continuare in atentia foarte multor romani din cauza numeroaselor provocari care urmeaza sa mai fie sustinute de catre concurenti, si desigur mai exista multe alte surprize extrem de interesante, asa ca urmatoarele zile ar trebui sa ne aduca destule noutati pe care multi nici nu le asteptau.

Robert Moscalu, prima reacție după ce a fost nominalizat de Krișan: „Nu aș vrea să irosesc acest moment cu discuții contradictorii!”. Ștefania Stănilă, prima reacție după ce a fost nominalizată: „Simt că îmi sare inima din piept…”. Susține-ți favoritul prin SMS la 1264! Ștefania Stănilă și Rober Moscalu se află la un pas de eliminare! Doar cei de acasă îi pot ajuta să rămână în cel mai tare show al anului – Survivor România 2023.