WhatsApp: 2 Schimbari SECRETE pentru Telefoanele iPhone si Android din Lume

WhatsApp 2 Schimbari SECRETE Telefoanele iPhone Android Lume

WhatsApp, platforma de mesagerie care este folosita de peste 2 miliarde de utilizatori din toata lumea acum, face in secret 2 schimbari foarte importante pentru telefoanele iPhone si Android, iar in baza lor ne vom putea bucura de ceva ce ar fi trebuit sa fie oferit cu foarte mult timp in urma de catre compania americana.

WhatsApp implementeaza, in primul rand, o noua functionalitate in baza careia vom putea sa trimitem mesaje din grupurile de conversatii pentru revizuire de catre administratori, daca noi consideram ca ele nu ar trebi sa fie publicate acolo, astfel ca vor fi sterse de catre acestia, daca ei considera acelasi lucru, in final.

Separat, WhatsApp Messenger a decis sa extinda testarea functiei in baza careia vom putea sa blocam apelurile de la apelanti necunoscuti, iar asta pentru ca foarte multa lume se confrunta cu aceasta problema la ora actuala, deci e nevoie de o solutie pentru problemele cu care se confrunta oamenii, si ea va veni curand.

WhatsApp Messenger testeaza aceste 2 schimbari in secret in aplicatiile pentru iPhone si Android, astfel ca nu se stie cand anume vor fi ele 100% pregatite pentru a fi lansate, deci este nevoie sa avem rabdare pana cand le vom putea folosi, si nu se stie daca versiunea finala va fi similara cu ceea ce vedem acum.

Trimiteți pentru examinare administrator. Permiteți membrilor grupului să trimită mesaje administratorilor grupului pentru examinare. Reduceți la tăcere apelanții necunoscuți. Apelurile de la numere necunoscute vor fi reduse la tăcere. Acestea vor fi afișate în continuare în lista de apeluri și notificări.

WhatsApp 2 Schimbari SECRETE Telefoanele iPhone Android Lume blocare apeluri admini