Survivor: Anunturile de ULTIMA ORA ale PRO TV pentru Romani privind Concurentii!

Survivor Anunturile ULTIMA ORA PRO TV Romani Concurentii

Survivor, reality show-ul din Romania cu cea mai mare popularitate la ora actuala in randul romanilor, este in centrul unor anunturi de ultima ora facute de catre PRO TV cu privire la concurenti, iar asta pentru ca ei trec printr-o serie de schimbari foarte importante in aceasta perioada, inainte de finalul competitiei.

Survivor incepe saptamana aceasta cu o gama larga de schimbari menite sa faca jocul mult mai competitiv pentru cei care participa in cadrul sau, iar asta pentru ca ramanand doar 7 concurenti, era nevoie de o schimbare a modului in care se desfasoara provocarile, dar si noi strategii pentru cei care au ramas in competitie acum.

Dupa ce le-a fost oferita concurentilor de la Survivor Romania sansa de a discuta cu persoanele dragi de acasa, saptamana incepe cu noi provocari majore, iar cei de la PRO TV vor continua sa le ofere surprize extrem de interesante celor 7 participanti care vor sa castige atat premiul de 100.000 de euro, cat si prestigiul unei competitii de acest gen.

Survivor Romania continua saptamana aceasta cu provocari care aduc si mai aproape finalul competitiei, ceva perfect normal, pana la urma, insa mai exista si alte surprize extrem de interesante care au fost pregatite, si care vor fi dezvaluite in mod oficial pentru toata lumea in cursul saptamanilor urmatoare.

Recompensa de astăzi este cu totul specială! Dar până la aceasta, concurenții au de luptat pe un traseu anevoios! O nouă săptămână începe la Survivor România pentru cei 7 concurenți rămași-> ”Strategiile, atât timp cât nu sunt reale, pică”. O parte dintre concurenți au avut șansa să se conecteze cu tribul de acasă, datorită tehnologiei oferită de Vodafone Romania EasyTech.