E.ON isi Notifica Formal Clientii Privind o IMPORTANTA Masura pe care o Pot Lua

EON Notifica Formal Clientii IMPORTANTA Masura Pot Lua

E.ON, urias grup de energie din Romania care furnizeaza servicii de energie electrica si gaze naturale pentru milioane de oameni din toata tara, a decis sa ii notifice in mod formal pe romani in legatura cu ceea ce pot face in situatia in care au transmis in mod gresit indexul de consum pentru o anumita perioada de timp.

E.ON vine cu aceste explicatii pentru ca exista foarte multi romani care transmit in fiecare luna indexul autocitit pentru electricitate si gaze naturale, iar ei ar putea beneficia de calcularea unui consum mai exact, daca ar transmite tot timpul indexul in mod corect, sau ar corecta eventuale greseli in procesul de transmitere.

Puteti vedea in informarea de mai jos, ca E.ON Romania explica faptul ca daca am transmis in mod gresit indexul de consum pentru o anumita perioada de timp, exista posibilitatea sa il corectam, astfel incat cel corect sa fie inregistrat, iar factura noastra de consum sa fie emisa pentru o valoare cat se poate de reala.

E.ON Romania emite in mod regulat facturi de regularizare pentru serviciile de gaze naturale si electricitate de care beneficiaza romanii, insa daca transmitem inmod curent indexul corect, atunci aceste facturi de regularizare nu vor avea valoare mare, sau vor fi zero, pentru ca am transmis consumul real de-a lungul timpului.

Ce fac dacă am transmis index contor greșit ? Poți modifica un index trimis greșit doar până la finalul zilei următoare transmiterii, dacă următoarea zi este încă în intervalul activ. În acest caz, poți relua pașii de transmitere a index-ului. Ex: Ai trimis un index greșit astăzi la ora 14:00. Poți transmite indexul corect până mâine la ora 23:59.