WhatsApp: 2 Noi SCHIMBARI de pentru Telefoanele Android si iPhone

WhatsApp 2 Noi SCHIMBARI Telefoanele Android iPhone

WhatsApp este in continuare interesata sa le ofere utilizatorilor de telefoane Android si iPhone posibilitatea de a se bucura de schimbari bune pentru dispozitivele lor, iar asta pentru ca vorbim despre crearea in secret a 2 modificari pe care trebia sa le avem disponibile in aplicatia platformei de mesagerie de ceva vreme.

WhatsApp implementeaza, in primul rand, un nou gest care sa ne premita sa reactionam mai rapid la mesajele pe care le primim in conversatiile de pe telefoanele iPhone si Android, astfel ca o dubla atingere a ecranului urmeaza sa trimita o reactie catre interlocutor, pentru mesajul care ne-a fost trimis de catre el.

WhatsApp nu se opreste totusi doar aici, iar asta pentru ca vrea sa ne ofere inclusiv un nou meniu contextual pentru interactiunea cu mesajele, dupa cum puteti vedea si mai jos, acesta urmand a fi inspirat din cel pe care il vedem in interfata sistemului de operare iOS, pentru o varietate de actiuni pe care le putem face.

In baza unei analize facute pentru versiunile beta ale aplicatiei WhatsApp Messenger, se pare ca aceasta modificare este in lucru de ceva vreme, ea urmand a ajunge inclusiv in telefoanele cu sistem de operare Android, astfel ca va fi interesant de vazut in ce masura ea va fi lansata rapid, sau va necesita timp.

WhatsApp Messenger are multiple functii in plin proces de dezvoltare la ora actuala, iar asta pentru ca vrea sa ofere in mod constant noutati pentru iPhone si Android, iar ele vor veni treptat, pe masura ce toate noutatile asteptate de catre foarte multa lume, vor putea fi oferite in mod oficial pentru noi toti.

WhatsApp 2 Noi SCHIMBARI Telefoanele Android iPhone meniu contextual refacut