Kaufland: Ce Surpriza are pentru Romani, Cate Vouchere GRATUITE le da Oamenilor!

Kaufland Ce Surpriza are Romani Cate Vouchere GRATUITE le da Oamenilor

Kaufland continua sa aiba surprize extrem de bune pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a anuntat in mod oficial cate vouchere gratuite le da oamenilor din toata tara, chiar daca nu sunt clientii sai, ele avand valoarea de 500 de LEI fiecare, si putand fi folosite in orice magazine pentru cumparaturi.

Kaufland detaliaza pe website-ul sau faptul ca le ofera oricaror romani din Romania posibilitatea de a se bucura de vouchere de cumparaturi, in valoare de 500 de LEI fiecare, daca aleg sa lase un comentariu la psotarea de mai jos, si sa dea tag unui prieten caruia ii place sa manance produse din branza, asa cum aveti explicat mai jos.

Explicatiile pe care Kaufland Romania le ofera sunt foarte simple, si oricine poate sa duca la indeplinire aceste cerinte, pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre cele 3 vouchere in valoare de 500 de LEI, pe care compania ni le pune la dispozitie la ora actuala, deci ar trebui sa va uitati cu atentie la oferte.

Kaufland Romania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la promotie, dar si regulamentul de participare, sau cand vor fi extrasi castigatorii, asa ca daca vreti sa aveti toate informatiile la dispozitie, ar fi bine sa fiti atenti la toate informatiile care ne sunt puse la dispozitie de catre companie.

Sigur aveți prieteni care spun că “brânza este viața”. Dă-le un tag în comentarii și ai șansa să câștigi unul dintre cele 3 vouchere în valoare de 500 de lei. Concursul se încheie pe 1 iunie, iar câștigătorii vor fi anunțați în perioada 7-9 iunie. Consultă regulamentul concursului, aici.