DSU Romania: ALERTA Emisa pentru Romani, ce ATENTIONARE Face!

DSU Romania ALERTA Emisa Romani ATENTIONARE Face

DSU Romania a lansat o atentionare foarte importanta pentru milioane de romani din intreaga tara, iar asta pentru ca ii alerteaza in legatura cu ceea ce ar trebui sa stie imediat despre un mesaj fals care circula pe retelele de socializare, inclusiv pe WhatsApp.

DSU Romania vorbeste despre un mesaj care are un centru o asa-zisa serie de masuri de “autoprotectie” pentru romani in cazul contaminarii radioactive a mai multor regiuni din tara, dar desigur ca totul este 100% fals, asa ca nu ar trebui sa dam crezare acestor informatii.

❗️❗️❗️𝗔𝗧𝗘𝗡𝗧̦𝗜𝗘 ❗️ ❗️❗️ 𝗠𝗲𝘀𝗮𝗷𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗶 𝗷𝗼𝘀 𝗡𝗨 𝗔𝗣𝗔𝗥𝗧̦𝗜𝗡𝗘 𝗜𝗚𝗦𝗨!

Având în vedere sesizările primite din partea cetățenilor cu privire la un mesaj care circulă prin intermediul aplicației WhatsApp referitor la măsurile de autoprotecție pentru populație în cazul contaminării radioactive a mai multor regiuni din țară, facem precizarea că IGSU se delimitează clar de aceste informații care se înscriu în spectrul datelor de tip 𝗙𝗔𝗞𝗘 𝗡𝗘𝗪𝗦!

Mai mult, adresa de contact a instituției noastre nu este cea menționată în textul mesajului!

În acest sens, pentru combaterea dezinformării, facem un apel către cetățeni să se informeze 𝗱𝗼𝗮𝗿 𝗱𝗶𝗻 𝘀𝘂𝗿𝘀𝗲 𝗼𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹𝗲 și să verifice datele și informațiile primite prin diferite canale de comunicare!