Volodimir Zelenski: VIDEO Emotionant din Kiev si Atacul MASIV al Rusiei

Volodimir Zelenski VIDEO Emotionant din Kiev si Atacul MASIV al Rusiei

Volodimir Zelenski vorbeste despre atacul masiv din Ucraina, care a fost lansat de catre Rusia in cursul noptii trecute, publicand in acelasi timp si un video emotionant, care ne arata cum se adapostesc elevii scolilor, si nu numai, atunci cand au loc atacuri aeriene.

Volodimir Zelenski vorbeste in detaliu despre ceea ce se intampla in Ucraina, in plin razboi cu Rusia, iar asta pentru ca situatia este extrem de dificila la ora actuala, si din pacate e foarte posibil sa devina chiar mult mai dificila decat atat.

“Astăzi a fost o zi foarte lungă și a început foarte devreme pentru mulți dintre oamenii noștri.

Mai multe atacuri teroriste rusești pe zi. „Shakhed”, rachete de croazieră, balistice. Bombe aeriene ghidate. Datorită Forțelor noastre de Apărare Aeriană, tuturor apărătorilor cerului, am reușit să salvăm cel puțin sute de vieți astăzi. Doar într-o zi. Cele mai multe dintre Shahed-uri și rachete au fost doborâte.

Dar fiecare astfel de atac terorist ne aduce pe noi și întreaga lume înapoi la concluzia evidentă: Rusia vrea să meargă până la capăt pe calea răului, adică spre înfrângerea sa, pentru că răul nu are și nu poate avea alt scop decât înfrângerea.

Lumea trebuie să vadă că teroarea pierde. Când „patrioții” în mâinile ucrainenilor asigură doborârea sută la sută a oricăror rachete rusești, teroarea pierde. Când lumea crește presiunea asupra Rusiei, în special sancțiunile, când izolarea terorismului crește, când foștilor săi parteneri le este rușine de orice apropiere cu Moscova, teroarea pierde.

Și, desigur, nu există o umilință mai mare pentru un stat terorist decât succesul soldaților noștri. De fapt, cu succesele noastre, presiunea noastră, „Patrioții” noștri, avem și vom continua să răspundem Rusiei pentru toate manifestările răului ei. Și vom distruge acest rău. Nimeni altcineva din lume nu folosește armele împotriva răului mai eficient decât ucrainenii.

Slavă tuturor soldaților noștri! Mulțumim Forțelor Aeriene și tuturor apărătorilor noștri ai cerului. Glorie Ucrainei!

Copii ucraineni. De fiecare dată când sună o alarmă de raid aerian. Așa arată o zi normală a săptămânii. Mulțumim tuturor celor din lume care ajută la protejarea oamenilor și a copiilor noștri de teroarea rusă, de statul terorist. Glorie Ucrainei!”