CEC Bank: Decizia de ULTIM MOMENT Anuntata Oficial Clientilor din Romania

CEC Bank Decizia ULTIM MOMENT Anuntata Oficial Clientilor Romania

CEC Bank a hotarat sa anunte o decizie de ultim moment pentru clientii din toata Romania astazi, iar asta pentru ca aduce in atentia tuturor oamenilor ceea ce face din punct de vedere al zilelor libere pentru 1 si 5 iunie, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, lucrurile nu sunt diferite, in comparatie cu celelalte banci.

CEC Bank ii anunta pe clientii din Romania in legatura cu faptul ca, separat de ziua de astazi, cand unitatile sale au fost inchise in toata tara, inclusiv in data de 5 iunie vor exista unitati inchise, astfel ca nu vom putea merge la ele pentru a cere ajutor cu orice fel de probleme am avea, si e ceva important de stiut.

Conform celor de la CEC Romania, in toata aceasta perioada, ar trebui sa putem folosi fara probleme serviciile sale de internet si mobile banking, astfel incat sa putem administra fara probleme conturile bancare pe care le avem la banca, si asta e ceea ce isi doresc, in final, mai toti romanii, in momentul de fata.

CEC Romania nu este singura banca din tara noastra care vine cu mesaje de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, ceva ce desigur ca stie foarte multa lume, iar asta pentru ca inclusiv la alte banci din tara au fost luate decizii similare, ele afectand intr-o egala masura pe toata lumea, deci e important sa avem asta in vedere.

Să aveți parte de zile memorabile alături de cei mici și cei mari deopotrivă! Liber la program de joaca! Joi, 1 iunie 2023: inchis. Vineri, 2 iunie 2023: program normal. Luni, 5 iunie 2023: inchis. Reminder: prin serviciile de Internet și Mobile Banking, aveți acces permanent la produsele și serviciile CEC Bank.