WhatsApp: Actualizare cu IMPORTANTE Schimbari Lansate pentru Android si iPhone

WhatsApp Actualizare IMPORTANTE Schimbari Lansate Android iPhone

WhatsApp, platforma de mesagerie cu peste 2 miliarde de utilizatori activi de pe telefoane Android si iPhone in intreaga lume, a lansat o noua actualizare foarte importanta despre care ar trebui sa stie toti cei care folosesc aplicatia, iar asta pentru ca ea aduce multe noutati pentru noi toti chiar in acest moment.

WhatsApp anunta in primul rand optiunea de a folosi in sfarsit conturile pe mai 2 telefoane iPhone, pana acum optiunea fiind limitata doar la Android, astfel ca nu mai trebuie sa traim cu aceasta limitare, ea fiind intr-un final rezolvata, si este disponibila imediat ce instalam actualizarea in dispozitive.

Mai mult decat atat, WhatsApp Messenger ne permite sa impiedicam disparitia mesajelor care au fost trimise ca mesaje temporare, utilizarea Dissappearing Messages putand avea efectul anulat o singura data, insa numai de catre cei care expediaza mesajul ca temporar, nu si de catre cei care le primesc de la altii.

WhatsApp Messenger spune ca a implementat deasemenea noi optiuni pentru mesajele pe care le publica in cadrul sectiunii pentru statusuri, iar in final avem pentru iPhone optiunea de a adauga in calendare o scurtatura pentru a apela direct contactele pe care le dorim, si toate detaliile sunt chiar mai jos.

Acum puteți folosi WhatsApp pe mai multe telefoane. Pentru a conecta un iPhone ca însoțitor, atingeți opțiunea „conectați acest dispozitiv” pe ecranul de înregistrare a numărului de telefon. Acum puteți salva mesaje importante pentru mai târziu când utilizați Disappearing Messages. Apăsați lung pe un mesaj și alegeți „Păstrați” pentru a începe.

S-au adăugat noi instrumente de suprapunere a textului pentru Status, inclusiv fonturi și culori de fundal actualizate GIF-urile vor fi redate automat, fără a fi nevoie să le atingeți. Adăugați o legătură de apel WhatsApp la aplicația Calendar iOS selectând „Adăugați la Calendar” atunci când creați o legătură de apel din fila Apeluri.