Kaufland: IMPORTANTA Hotarare, ce da GRATUIT Romanilor din Toata Tara

Kaufland IMPORTANTA Hotarare GRATUIT Romanilor Toata Tara

Kaufland are vesti extrem de bune pentru clientii din toata Romania la ora actuala, iar asta pentru ca dezvaluie o hotarare foarte importanta pe care a luat-o, si in baza careia ofera gratuit pentru romanii din toata tara 3 vouchere in valoare de 500 de LEI fiecare, ele putand fi castigate de catre oricare dintre romani.

Kaufland a dat startul unui nou concurs special pentru romani, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, acesta se desfasoara pana in data de 6 iunie, el fiind gandit pentru a sarbatori Ziua Copilului, insa voucherele vor putea fi utilizate pentru achizitii de orice fel din cadrul magazinelor din Romania ale lantului.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la Kaufland Romania au gandit totul foarte simplu, astfel ca participarea pentru a castiga premiile care sunt oferite, este la indemana oricui, chiar daca nu vorbim despre vreo persoana care a ajuns vreodata in vreunul dintre magazinele existente in toata tara.

Kaufland Romania spune ca va alege castigatorii acestor vouchere la jumatatea lunii iunie, deci avem destul de asteptat pana cand vom putea sa ne bucuram de ele, asa ca e bine sa aveti rabdare, pentru ca abia atunci vor fi dezvaluiti castigatorii, si dupa aceea ne vom putea folosi de voucherele care ne sunt oferite.

De Ziua Copiilor… ne aducem aminte de gusturile inconfundabile din copilărie.  Dă TAG unei persone cu care până și în ziua de astăzi ai împărți o vată de zahăr și ai șansa de a câștiga unul dintre cele 3 vouchere în valoare de 500 de lei. Concursul se încheie pe 06.06, iar câștigătorii vor fi anunțați în perioada 12.06 – 14.06. Regulamentul concursului. Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig.