OMV: Anuntul Oficial IMPORTANT, ce a Decis sa dea GRATUIT Romanilor

OMV Anuntul Oficial IMPORTANT Decis dea GRATUIT Romanilor

OMV ii anunta in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu ceea ce a decis sa le dea gratuit chiar incepand de acum in oricare dintre benzinariile din toata tara, iar asta pentru ca in atentia tuturor este adus faptul ca la fiecare 500 de LEI cheltuiti, sunt oferiti 25 de LEI cadou, de catre companie.

OMV ofera acesti bani sub forma de puncte in cadrul aplicatiei OMV MyStation, astfel ca nu primim suma fizica, ci doar puncte care ne ajuta sa facem in viitor achizitii din cadrul oricaror benzinarii din intreaga tara, ceea ce desigur ca este o veste foarte buna pentru un numar foarte mare de romani, la ora actuala.

Aceasta campanie pe care cei de la OMV Romania o deruleaza la ora actuala este disponibila pentru o perioada mai lunga de timp, si nu conteaza de cate ori cheltuiti 500 de LEI in oricare dintre benzinarii, veti primi de fiecare data cei 25 de LEI, care sunt oferiti de catre companie chiar in acest moment noua.

OMV Romania stie foarte bine cat de mare este interesul romanilor pentru campanii de acest gen, si vrea sa le ofere oamenilor exact ceea ce isi doresc, mai ales ca exista destui romani care vor sa profite in mod constant de promotiile speciale de acest gen, atat timp cat ele sunt disponibile in tara noastra.

Unii dintre noi nu mai au răbdare și merg să vadă marea înainte de startul oficial al sezonului. Dacă ești unul dintre noi, te încurajăm cu un bonus la alimentare. Nu uita să scanezi aplicația #OMVMyStation ori de câte ori alimentezi și la fiecare 500 de lei cheltuiți, noi îți dăm 25 lei.