OMV SURPRINDE Romanii cu Vouchere de Carburant GRATUITE in Romania

OMV SURPRINDE Romanii Vouchere Carburant GRATUITE Romania

OMV vrea sa-i surprinda pe romanii din intreaga tara, lantul de benzinarii cu un numar foarte mare de locatii in diverse colturi ale Romaniei, anuntand in mod oficial faptul ca a decis sa dea startul unei noi campanii speciale prin care ofera gratuit vouchere de carburant pentru cei care sunt dornici sa profite de tot.

OMV vorbeste mai jos despre faptul ca ofera gratuit 3 vouchere de carburant in valoare de 300 de LEI fiecare, pentru romanii care decid sa profite de promotia de mai jos, si sa completeze un puzzle, care a fost publicat in cadrul unei postari disponibile pe contul companiei de pe platforma de socializare Facebook.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la OMV Romania ne cer sa completam puzzle-ul, sa facem o captura de ecran dupa ce l-am completat, si sa o publicam intr-un comentari, in care trebuie sa etichetam inclusiv o alta persoana pe care dorim sa o provocam sa completeze acelasi puzzle chiar acum.

OMV Romania nu conditioneaza participarea la concurs de achizitia de carburant dintr-o benzinarie din Romania, asa ca nici macar nu trebuie sa aveti o masina pentru a castiga un voucher de combustibil, asa ca merita sa participati pentru a avea sansa de a beneficia de pe urma acestei oferte speciale.

Azi avem o nouă provocare pentru tine, așa că punem la bătaie x3 premii constând în vouchere pentru carburant în valoare de 300 lei. ​ Ești gata ? Pornește giful și fii pe fază: în momentul în care puzzle-ul este complet, fă o captură de ecran și încarc-o în secțiunea de comentarii la această postare.​

Etichetează un prieten și provoacă-l și pe el/ea să se înscrie în concurs; ​ Dă like paginii noastre, dacă nu ai făcut asta deja. ​ ​Te poți înscrie până pe 16 iunie.