Informarea lui Nicolae Ciuca pentru Toti Romanii, ce Trebuie sa Stim!

Informarea lui Nicolae Ciuca pentru Toti Romanii ce Trebuie sa Stim

Nicolae Ciuca a transmis o ultima informare pentru toti romanii in cursul acestei zile, deja fostul premier al Romaniei vorbind despre ceea ce a facut in ultima perioada din functie de sef al Guvernului care a fost demis impreuna cu el, chiar in cursul acestei zile.

Nicolae Ciuca vorbeste si despre unele dintre realizarile foarte importante care au fost posibile de-a lungul intregului sau mandat, unele fiind de mare interes pentru foarte multi dintre romani, asa ca e bine sa stiti despre ele chiar in aecst moment.

Prin dialog și o bună coordonare la nivelul Guvernului am aprobat mai multe soluții legislative, în consultare cu sindicatele din educație, pentru a răspunde doleanțelor dascălilor și a reda respectul față de cadrele didactice și încrederea în sistemul de învățământ românesc.

Inclusiv astăzi, am aprobat măsuri responsabile și sustenabile pentru creșterea veniturilor în educație, care au condus la încheierea conflictului de muncă.

Așa cum mi-am asumat și ne-am asumat la nivelul coaliției, astăzi a venit momentul în care îmi închei activitatea de prim-ministru al Guvernului României și îmi depun mandatul la președintele României. Va urma un guvern interimar, care va funcționa până la învestirea unui nou guvern, cel mai probabil până la finalul săptămânii.

În perioada de un an și șapte luni de mandat am reușit să depășim crize, să asigurăm stabilitatea țării şi progres economic.

Mulțumesc tuturor celor cu care am lucrat – mediul asociativ, sindicate, antreprenori, mediul universitar, organizații neguvernamentale, întregii societăți și fiecărui cetățean român pentru modul în care au sprijinit derularea actului de guvernare.

Mulțumesc mass-media pentru că a fost tot timpul alături de noi și a informat corect societatea.

Doresc numai bine României și tuturor cetățenilor români!