DIGI RCS & RDS: Masura IMPORTANTA pentru Clientii Romani, ce Decizie Oficiala a Luat

DIGI RCS RDS Masura IMPORTANTA Clientii Romani Decizie Oficiala Luat

DIGI RCS & RDS, una dintre companiile romanesti cu cel mai mare numar de clienti carora le furnizeaza servicii de telecomunicatii la ora actuala, a dezvaluit pentru milioane de romani din tara, fie ca ii sunt clienti, sau nu, ca le ofera posibilitatea de a beneficia de 4 luni de reducere de 50% pentru serviciile HBO.

DIGI RCS & RDS vorbeste mai jos despre faptul ca, daca suntem interesati sa beneficiem de extraoptiunea MAXPAK a companiei, cu acces la HBO Max si canalele dedicate, atunci putem sa o activam si sa ne fie oferita o reducere de 50% pentru o perioada de 4 luni de zile, pentru aceasta, cu un contract pe 2 ani de zile.

Decizia pe care cei de la RCS & RDS au luat-o pentru romani, faciliteaza accesul usor la serviciile pe care HBO le ofera, atat pe partea de streaming video la cerere, cat si pe partea de vizualizare de canale de televiziune, astfel ca oricine este interesat de ele, poate beneficia de 4 luni de pret redus cu 50%.

RCS & RDS nu este la prima promotie de acest gen, doar ca de aceasta data ofera o reducere pentru o perioada mai mare decat in mod obisnuit, iar asta desigur ca este o veste excelenta pentru toata lumea, care este dornica sa vada tot acest continut la un pret mult mai bun decat in mod obisnuit.

Urmărește povestea agentului dublu Victor Godeanu cu extropțiunea MAXPAK cu HBO MAX inclus. Activeaz-o acum și beneficiezi de 50% reducere, timp de 4 luni. Doar 7,5 lei/lună ( 15 lei ) pentru cele mai noi filme și seriale de pe canalele HBO și Cinemax, plus acces online din aplicația HBO Max, la tot ce vrei să vezi.

Cu extraopțiunea MAXPAK vezi toate canalele HBO și Cinemax în HD inclusiv in aplicația DIGI Online, adica HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2. În plus, ai acces fără cost și la HBO Max. Activează-l!