ENGIE: Clientii Anuntati despre IMPORTANTA Decizie de ULTIM MOMENT Luata

ENGIE Clientii Anuntati IMPORTANTA Decizie ULTIM MOMENT Luata

ENGIE a hotarat sa-i anunte in mod oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu o decizie de ultim moment, despre care trebuie sa stie multi dintre ei, iar asta pentru ca o promotie speciala le ofera posibilitatea de a primi gratuit o serie de premii pe care multi si-ar dori sa le obtina chiar in acest moment.

ENGIE a initiat aceasta promotie in prima parte a acestei luni, oferindu-le clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura de o serie de premii, pe care le ofera gratuit, daca ei aleg sa isi calculeze amprenta de carbon, inscrierea fiind facuta automat dupa realizarea acestei produceri de catre ei.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, ENGIE Romania explica modalitatea prin care putem sa beneficiem de aceasta promotie speciala, care este derulata chiar acum in Romania, insa numai pentru o perioada foarte limitata de timp, astfel ca e bine sa stiti ce se intampla in mod oficial, si ce ne este oferit acum.

ENGIE Romania are deschisa aceasta promotie speciala pentru toti clientii sai din Romania la ora actuala, astfel ca indiferent ce facturi lunare aveti, puteti sa profitati imediat de aceasta promotie exclusiva, insa desigur ca doar pentru o perioada extrem de limitata de timp, asa ca nu treceti cu vederea ceea ce este disponibil.

Veste bună: am extins perioada concursului CarbON/OFF până pe 27 iunie! Profită de această prelungire, calculează-ți amprenta de carbon și vei fi înscris automat în concursul cu premii! Accesează calculatorul, împreună cu regulamentul concursului. Premiul I: Pachet de eficiență energetică, care conține întrerupător smart, priză și bec inteligente.

Premiul II: Pachet format dintr-o priză inteligentă și un bec smart. Premiul III: Powerbank cu încărcare solară. Pentru a te înscrie în concurs, urmează toți pașii calculatorului și selectează opțiunea de a primi rezultatele prin e-mail. Nu uita să citești regulamentul competiției și actul adițional să verifici inbox-ul tău în cazul în care ești câștigător!