DIGI RCS & RDS: Anunt in ATENTIA Clientilor, ce da GRATUIT pentru o Luna

DIGI RCS RDS Anunt ATENTIA Clientilor GRATUIT Luna

DIGI RCS & RDS, unul dintre grupurile de telecomunicatii cele mai mari din Romania la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe clientii din toata tara in legatura cu ceea ce a hotarat sa dea gratuit timp de o luna, acum ca Wimbledon 2023 a inceput, iar multi romani sunt dornici sa urmareasca meciurile de tenis.

DIGI RCS & RDS spune ca ofera gratuit o luna de extraoptiune 4K pentru clientii care sunt dornici sa profite de ea, iar asta pentru ca prin intermediul sau putem sa vizualizam transmisiunile facute prin Eurosport 4K, inclusiv de la Wimbledon 2023, astfel ca putem sa ne bucuram de meciurile care vor avea loc.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la RCS & RDS ofera aceasta promotie doar pentru o perioada foarte limitata de timp, astfel ca in perioada Wimbledon 2023 ne vom putea bucura de ea, insa dincolo de finalul acestei competitii, este putin probabil ca lucrurile sa continue in aceeasi masura in Romania.

RCS & RDS are pe propriul website informatii oficiale cu privire la campania speciala care este acum in derulare, astfel ca tot ceea ce ar trebui sa stiti in legatura cu ea, este disponibil acolo, si ar trebui sa va uitati cu atentie la toate detaliile, daca vreti sa profitati de gratuitate inainte ca ea sa dispara pentru totdeauna.

A început Wimbledon 2023! Activează-ți extraopțiunea 4K să vezi cele mai așteptate meciuri ale turneului de la Wimbledon în Ultra HD, la Eurosport 4K. În plus, prima lună e gratuită, iar apoi prețul e mai mult decât accesibil: doar 5 lei/lună.