Kaufland: Anuntul Special, ce pot Face Romanii care au un Kaufland Card!

Kaufland Anuntul Special pot Face Romanii au Kaufland Card

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe romani in legatura cu ceea ce pot face daca au un Kaufland Card, iar asta pentru ca daca participa la Neversea, pot intra mai rapid in zona de festival in aceste zile.

Kaufland explica in mod oficial mai jos faptul ca trebuie sa aratam la intrarea in zona de festival faptul ca avem un Kaufland Card, iar asa ne va fi asigurat accesul prin zona care ne permite sa intram mai rapid pentru a asculta trupele care vor sustine concerte in perioada urmatoare pe plaja Neversea de la malul marii.

Cei de la Kaufland Romania sunt sponsori principali ai festivalului Neversea, astfel ca a crea o zona speciala pentru cei care au un Kaufland Card, si vor sa ajunga mai rapid pentru a urmari toate spectacolele care vor avea loc in urmatoarele zile, si ar trebui sa fie una dintre putinele cai de a intra rapid.

Kaufland Romania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce se poate face cu un Kaufland Card in zona de festival a Neversea, astfel ca daca sunteti interesati de informatii, puteti sa intrati pe website-ul companiei pentru a afla mai multe in legatura cu aceasta campanie speciala.

Știm că te grăbești să intri la Festival! Iar Kaufland Card te ajută să intri mai repede. Arată-ne că ai Kaufland Card instalat și bum! Ești aproape teleportat în inima distracției. Caută lane-ul separat de la intrare și ne vedem la DayDreaming să petrecem până dimineață.