Orange isi SURPRINDE Clientii, ce da GRATUIT Milioanelor de Oameni

Orange SURPRINDE Clientii GRATUIT Milioanelor Oameni

Orange a decis sa-i surprinda pe milioanele de clienti din Romania, care se bazeaza pe serviciile sale de telecomunicatii la ora actuala, astfel ca a hotarat sa le aduca in atentie faptul ca pana pe data de 23 iulie le ofera romanilor posibilitatea de a vedea gratuit Eurosport prin intermediul Orange TV Go.

Orange le spune tuturor clientilor din Romania ca pana pe data de 23 iulie au posibilitatea de a urmari competitiile sportive preferate prin intermediul platformei Orange TV Go, ceva ce desigur ca nu ar trebui sa fie ignorat, pentru ca exista multe competitii extrem de interesante pe care le putem vedea.

Acces gratuit la Eurosport prin Orange TV GO

Dupa cum prea bine stiti deja, in mod normal canalele Eurosport sunt, in mod obisnuit, disponibile doar in cadrul unor pachete speciale care trebuie platite, insa cei de la Orange Romania ofera acces gratuit pentru o perioada limitata de timp, pentru oricare dintre cei care sunt dornici sa profite de aceasta campanie.

Orange Romania nu este la prima campanie de acest gen pentru romanii care au acces la platforma Orange TV Go, astfel ca e bine sa profitati de tot cat este disponibil, iar asta pentru ca dupa expirarea campaniei, va trebui sa platiti pentru a putea vedea toate canalele pe care le doriti, prin platforma de streaming.

Ana Bogdan trece de turul secund la Wimbledon, iar Sorana Cîrstea, Jaqueline Cristian și Irina Begu încă se luptă pentru un loc în turul 3. Urmărește meciurile sportivilor preferați pe Eurosport prin Orange TV Go, gratuit până la 23 iulie.