CEC Bank: Noua SCHIMBARE foarte IMPORTANTA Dedicata Clientilor Romani

CEC Bank Noua SCHIMBARE IMPORTANTA Dedicata Clientilor Romani

CEC Bank a anuntat in mod oficial o noua schimbare foarte importanta, care este dedicata in totalitate clientilor din Romania, iar asta deoarece banca le aduce in imediata atentie oamenilor faptul ca si-a actualizat aplicatia pentru iPhone si Android cu modificari menite sa faca folosirea sa mult mai usoara.

CEC Bank explica mai jos faptul ca de acum putem retragem bani de la orice bancomate, simple sau multifunctionale, fara a utiliza cardul, ci doar un PIN, care poate fi generat direct prin intermediul aplicatiei de catre noi, deci putem sa avem bani la indemana mult mai simplu decat in trecut, o veste excelenta.

Schimbarea pe care CEC Romania o face, este una pe care am vazut-o la alte banci  cu mult timp inainte, astfel ca nu vorbim in mod neaparat despre ceva complet nou, ci doar despre ceva care aduce intr-un final functionalitatea aplicatiei la acelasi nivel cu cele oferite de catre alte aplicatii pentru iPhone si Android.

CEC Romania explica mai jos foarte clar modificarile, functia care permite retragerea de bani de la bancomate folosind doar un PIN fiind disponibila in cadrul unei sectiuni speciale din aplicatia pentru iPhone si Android, astfel ca este foarte bine sa stiti ce se intampla dupa ce instalati versiunea cea mai recenta a aplicatiei.

Am lansat o nouă funcționalitate, adresată atât clienților fizici, cât și celor legali. De acum înainte, puteți retrage numerar de la orice bancomat sau MFM CEC Bank, fără a utiliza cardul, prin simpla scanare a unui cod QR. Simplu si rapid!