LIDL Romania: Incepe Saptamana cu Surprize, ce da GRATUIT Romanilor din Tara

LIDL Romania Incepe Saptamana Surprize GRATUIT Romanilor Tara

LIDL Romania incepe saptamana aceasta cu surprize pentru romani, iar asta pentru ca a hotarat sa anunte in mod oficial ceea ce da gratuit oamenilor care ajung in toate magazinele sale in aceasta perioada, iar lantul de supermarket-uri are pregatite gratuitati pentru cei care cumpara produsele Sol Y Mar chiar acum.

LIDL Romania spune ca daca incepand de maine, si pana le 16 iulie 2023, daca vom cumpara produse de minim 70 de LEI din magazinele sale, inclusiv unul de la Sol Y Mar, atunci vom avea ocazia de a ne inscrie in cadrul promotiei prin care ofera o serie de premii extrem de interesante pentru romanii din tara.

LIDL Romania: Incepe Saptamana cu Surprize, ce da GRATUIT Romanilor din Tara

LIDL Romania Incepe Saptamana Surprize GRATUIT Romanilor Tara premii

Puteti vedea mai jos care sunt premiile pe care cei de la LIDL le ofera, iar pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre ele, trebuie sa va inscrieti pe website-ul companiei dupa ce faceti cumparaturile, si sa trimiteti bonul de cumparaturi prin care confirmati faptul ca ati respectat regulile de participare.

LIDL ne spune ca in lipsa acestor dovezi, nu ne vom putea inscrie pentru a castiga oricare dintre premiile care ne sunt oferite, ceea ce desigur ca trebuie sa fie avut in vedere de catre oricine vrea sa castige oricare dintre premiile oferite de catre companie acum, si puteti vedea ca merita sa incercati sa le castigati.

Completează-ți colecția de specialități în stil iberic și câștigă! Iei orice produs Sol Y Mar pe un bon de minimum 70 lei. Te înscrii în tragerea la sorți pentru premii aici. PERIOADA CAMPANIEI: 10.07 – 16.07.2023. Uite ce poti castiga saptamana aceasta: 10x vouchere in valoare de 300 de LEI fiecare, 5x Multicooker Philips, premiul cel mare, Robot de bucatarie KitcheAid.