Volodimir Zelenski: IMPORTANTE Anunturi OFICIALE privind Deciziile Luate in NATO

Volodimir Zelenski a facut un extrem de important anunt pentru ucrainienii din intreaga lume, si nu numai, iar asta pentru ca vorbeste despre deciziile care au fost luate in cadrul NATO pentru viitorul tarii, chiar daca ea nu a fost invitata in mod oficial sa adere la alianta militara.

Volodimir Zelenski spune ca tara sa se indreapta tot mai rapid spre NATO, si face o serie de reforme importante menite sa contribuie la acceptarea mai rapida a tarii, iar mai multe informatii despre deciziile luate la Kiev, puteti gasi mai jos chiar acum.

“Vreau să mulțumesc fiecăruia dintre soldații noștri, tuturor apărătorilor ucraineni. Zilele acestea la Vilnius, la summit-ul NATO, la marginea summit-ului NATO, la toate întâlnirile, Ucraina a avut – și are – cel mai mare respect și sprijin al partenerilor săi pentru toți anii de independență.

Respectul este întotdeauna derivat din curaj, iar atenția pentru orice țară este întotdeauna o consecință a capacităților disponibile ale țării respective. Ucraina se află în centrul atenției partenerilor. Nu mai este Rusia, așa cum a fost cu decenii înainte.

Și când vom pune capăt acestui război prin înregistrarea înfrângerii Rusiei, respectul și atenția față de Ucraina vor fi înregistrate pentru totdeauna în istorie – pentru toate generațiile viitoare ale poporului nostru. Dar acest lucru se realizează acum, în luptele pentru Ucraina, în ofensive și în apărare.

Mulțumesc tuturor celor care sunt în luptă, la posturi de luptă și sarcini de luptă! Mulțumim tuturor celor care ne protejează cerul și care ne promovează pozițiile pe pământ. Mulțumim tuturor celor care lucrează pentru ca soldații noștri să aibă tot ce le trebuie! Glorie Ucrainei!

Am ținut o întâlnire cu privire la rezultatele summitului NATO de la Vilnius. Echipa internaționalilor noștri, Guvernul, Oficiul. Fiecare acord pentru Ucraina cu parteneri din Vilnius este acum tradus în pașii noștri concreti, astfel încât toate acordurile să devină rezultate concrete. Un summit bun ar trebui să producă rezultate bune.

Pregătim conținut pentru activitatea Consiliului Ucraina-NATO. Ne pregătim să încheiem acorduri cu partenerii privind garanțiile de securitate pentru Ucraina în drumul către NATO.

Pregătim terenul pentru următorul summit NATO de la Washington. Este imposibil să ne imaginăm NATO fără Ucraina și vom spori constant cooperarea noastră.”