ING Bank: Mesajul pentru Romani, ce da GRATUIT in Luna Iulie Clientilor

ING Bank Mesajul Romani GRATUIT Luna Iulie Clientilor

ING Bank, una dintre institutiile financiare extrem de importante din toata Romania la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe romani in legatura cu ceea ce le da gratuit chiar acum, iar asta pentru ca vorbeste despre faptul ca le ofera gratuit in cursul lunii iulie, daca sunt interesati de asta.

ING Bank explica mai jos faptul ca vrea sa le ofere romanilor posibilitatea de a castiga una dintre cele 5 invitatii duble la Summer Well, pe care banca le ofera chiar acum, ele permitandu-ne sa avem acces la toate concertele care vor fi sustinute in cadrul evenimentului organizat de catre cei de la Orange Romania.

Puteti vedea mai jos ca ING Romania le cere romanilor sa faca plati cu cardurile de credit pana in 28 iulie, pentru a putea fi inscrisi in cadrul acestei campanii, cel putin o plata fiind necesara pentru inscriere, iar banca ofera 5 invitatii duble pentru romanii care vor sa profite de ele in perioada urmatoare.

ING Romania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la aceasta campanie speciala pe care o deruleaza in Romania pentru o perioada foarte limitata de timp, si merita sa ne uitam cu mare atentie la aceste oferte, atat timp cat ele sunt disponibile pentru milioane de romani din intreaga tara acum.

Regula e așa: faci cel puțin o plată cu ING Credit Card în perioada 14-28 iulie și intri în tragerea la sorți pentru una dintre cele 5 invitații duble la Summer Well. Nu uita că în magazinele partenere ING ai până la 18 rate fără dobândă, deci spor la shopping! Detalii în regulament.